والری Bertinelli دعوت ما را داخل آشپزخانه

در آشپز والری Bertinelli's, خانه, آشپزخانه نیست تنها جایی که در آن همه سحر و جادو اتفاق می افتد — آن را در باغ

توسط KETABKHOOOON در 28 تیر 1399

در آشپز والری Bertinelli's, خانه, آشپزخانه نیست تنها جایی که در آن همه سحر و جادو اتفاق می افتد — آن را در باغ خود را بیش از حد.

"این یکی از مکان های مورد علاقه من" در شبکه غذایی ستاره, 60 می گوید ما هفتگی به طور انحصاری است. "آن احساس می کند مانند یک فرمت از آشپزخانه من است."

اکنون که تابستان در نوسان کامل بازیگر نقش مکمل زن شده است و با استفاده از چیدن محصولات تازه مستقیم از حیاط خلوت خود و پخت و پز با آنها. "ما گوجه فرنگی, زرق و برق دار," او می گوید از گیاهان و اشاره کرد که او نیز در حال رشد مرکبات oroblancos و kumquats.

Valerie Bertinelli Invites Us Inside Her Kitchen
والری Bertinelli حسن نیت ارائه میدهد از والری Bertinelli

این یک روز در یک زمان آلوم به خصوص لذت می برد پخت با او وطنی, هلو, او می گوید که الهام گرفته اند او را به آمد تا با دستور العمل های خود مانند گیلاس و هلو galette.

"من همیشه ترجیح می دهند galette چرا که [مردم] بگو: "آسان به عنوان پای" [و] پای نیست که آسان" Bertinelli می گوید از تابستان شیرینی. "Galettes بسیار آسان است."

به علاوه دیگر به پخته ظرف ؟ شما نمی نیاز به میوه های تازه به آن را. در واقع "زمانی که من برای اولین بار با این دستور آن را با میوه های یخ زده می گوید:" از دست دادن آن نویسنده است. "من همیشه باید میوه های یخ زده در فریزر."

در هر صورت محصول نهایی همیشه بیرون می آید ، "هلو ذوب در دهان شما وجود دارد و یک tartness به گیلاس و سپس پوسته ترد همه با هم — آن را به شما می دهد همه نوع طعم های مختلف و بافت را در دهان خود" Bertinelli می افزاید. "این خیلی خوب است!"

Valerie Bertinelli Invites Us Inside Her Kitchen
حسن نیت ارائه میدهد از والری Bertinelli

می خواهم به آن را امتحان کنید برای خودتان است ؟ در پایین حرکت برای آسان و خوشمزه دستور العمل و تماشای ویدیو فوق به صورت گام به گام توسط به گام دستورالعمل از Bertinelli.

Bertinelli گیلاس-هلو شربت خانه Galette
در خدمت 4-6

مواد تشکیل دهنده

1 دور یخچال piecrust
1 lb منجمد قطعه قطعه هلو ذوب شده و به خوبی زهکشی شده
12 اونس منجمد آلبالو, آب و به خوبی زهکشی شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/8 قاشق چایخوری دارچین
1/3 فنجان به همراه 1 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت

دستورالعمل

1. از پیش گرم کردن فر به 425 درجه است. خط ورق کوکی یا بزرگ rimmed ظرف پخت با کاغذ و دراز دور از piecrust در بالا.

2. در یک کاسه مخلوط کردن شیر یا خط هلو و گیلاس با وانیل و دارچین 1/3 فنجان شکر و آرد ذرت را تا به خوبی ترکیب شده است. تپه میوه مخلوط را در مرکز خمیر گرد و گسترش کمی ترک 1 1/2-inch مرز. برابر لبه بیش میوه pleating به عنوان لازم است. نم نم باقی مانده قاشق غذاخوری شکر بالای میوه.

3. پخت 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی است, همه بیش و آب میوه ضخیم و متلاطم است. خنک شود و خدمت گرم یا در دمای اتاق.

والری Bertinelli: در عبارت خود من برای اولین بار در REELZ یکشنبه, جولای 19 در 9 p. m. ET.

به ما گوش هفتگی داغ هالیوود به عنوان در هر هفته سردبیران ما شکستن داغترین اخبار سرگرمی داستان!

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن