محققان چینی به بررسی ارتباط احتمالی بین مصرف الکل و بیماری COVID-19 پرداخته اند و به نتایج شگفت انگیزی رسیده اند. اینکه کدام الکل مصرف می شود مهمتر از مقدار آن است - و مردان بیشتر از زنان آن را مصرف می کنند.
گروهی از دانشمندان چینی ارتباط بین مصرف نوشیدنیهای الکلی مختلف و خطرات مرتبط با COVID-19 را بررسی کردند. آنها خبرهای خوبی برای عاشقان شراب یافتند، اما خبری ناامیدکننده برای نوشیدنی های آبجو.
محققان از کلینیک Kangning در شنژن و یک مرکز دیگر، Südwestklinik در چونگ کینگ، 473,957 مورد را از پایگاه داده بریتانیا با میانگین سنی 69 سال مورد مطالعه قرار دادند، از جمله 16,559 نفر که آزمایش COVID-19 مثبت داشتند. آنها آنها را بر اساس وضعیت نوشیدن آنها (ننوشید، قبل از نوشیدن، اکنون بنوشید) و دفعات مصرف الکل (کمتر از سه بار در هفته، بیش از سه بار در هفته، هرگز) به گروه هایی تقسیم کردند.
توصیه بریتانیا به نوشیدن کمتر از 14 واحد الکل در هفته، با یک لیوان شراب کوچک که 1.5 واحد و یک پیمانه ییل یا کمپ دو واحد است، به عنوان معیاری توسط دانشمندان چینی در نظر گرفته شد.
محققان به این نتیجه رسیدند که "شراب قرمز، شراب سفید و شامپاین ممکن است خطر ابتلا به COVID-19 را کاهش دهد."
محققان ضمن تاکید بر اینکه هیچ دسته ای از نوشیدنی های الکلی که در مقادیر زیاد مصرف شوند سالم باشند، اشاره می کنند که "مصرف شراب قرمز تا دو برابر توصیه شده بیشتر از مقدار توصیه شده است"، و "مصرف گهگاهی از شراب های غنی شده (مانند شراب، پورت شراب) یا مارسالا)، یک تا دو لیوان در هفته طبق توصیه «و «مصرف مکرر شراب سفید و شامپاین بالاتر از توصیهها» به نظر میرسد اثر محافظتی در برابر COVID-19 دارد.
در این گزارش که در Frontiers in Nutrition منتشر شده است، آمده است: «رتبهبندی عادات نوشیدن، دفعات، مقدار و نوع نوشیدنیهای الکلی بر مرگ و میر ناشی از COVID-19 تأثیری ندارد.
جالب توجه است که اثر محافظتی شراب قرمز در برابر COVID-19 بدون توجه به دفعات مصرف هنوز قابل توجه است - احتمالاً به این دلیل که این نوشیدنی دارای بالاترین غلظت پلی فنول است - اما "اثر محافظتی تنها زمانی پیدا می شود که افراد مبتلا بیشتر از توصیه شده مصرف کرده باشند. مصرف کنید تا دو برابر شود».
گزارش گروه تحقیقاتی همچنان خبرهای بدی را برای دوستداران آبجو، سیب و مشروبات الکلی به همراه دارد.
در این گزارش آمده است: «مصرف آبجو و سیب، بدون توجه به دفعات و میزان مصرف الکل، خطر ابتلا به COVID-19 را افزایش میدهد. نتایج برای زنان نیز نامطلوب است. اثر محافظتی شراب برای آنها ضعیف تر است، اما تأثیر منفی ماءالشعیر و شراب حتی قوی تر از مردان است.
بنابراین، محققان گفتند که "توصیه های بهداشت عمومی باید بر کاهش خطر ابتلا به کووید-19 با تمرکز بر انتخاب های سبک زندگی سالم، به ویژه مصرف کنندگان آبجو، سیب و الکل های مقطر متمرکز شود."
بیشتر در مورد موضوع - مطالعه جدید: نرخ بقای COVID برای افراد زیر 70 سال بیش از 99 درصد است
[ad_2]
مقالات مشابه
- اسباب بازی بدون رانندگی خودت دیوانه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- نروژ مسجد تیرانداز محکوم حداقل 21 سال زندان
- جورج فلوید مرگ قرار می دهد به ویژه در 'آموزش جنگجو' به صورت پلیس
- امارات متحده عربی به سطح شیب دار تا اقدامات علیه هند رسانه Islamophobic رویکرد
- منتظر سفر تعطیلات هستید؟ Kundgebung در لایپزیگ angekündigt - RT DE
- مغلوب ساختن پیشی جستن دولت گسترش ممنوعیت "غیر ضروری" سفر در مرز با کانادا و مکزیک از جمله ممنوعیت پناهندگی پناهجویان
- راه شدن بالاتر با اسباب بازی در 10 دقیقه
- ارتش صحبت می کند در ونسا Guillen, گم فورت هود سرباز
- از پودر باریت و Facebook The most را دریافت کنید