گوگل و شرکت خرید ساختارهای اینترنتی - RT DE

[ad_1] 4 ژانویه 2022 20:52 وعده های اینترنت به عنوان دسترسی بدون مانع

توسط KETABKHOOOON در 15 دی 1400
[ad_1]

وعده های اینترنت به عنوان دسترسی بدون مانع به اخبار و دانش - کنترل نشده و سانسور شده توسط کشورها یا شرکت ها - و تبادل نظر آزاد ممکن است به زودی به گذشته تبدیل شود. غول‌هایی مانند گوگل، و همچنین سایر شرکت‌های چندملیتی و فناوری قوی از نظر مالی، عمدتاً مورد توجه عموم قرار نمی‌گیرند، بخش‌های مهمی از زیرساخت اینترنت را خریداری می‌کنند یا ساختارهای خود را ایجاد می‌کنند. وبلاگ علم و سیاست به این پیشرفت اشاره کرده است tkp.at در ابتدای سال هشدار داد.

این واقعاً یک پیشرفت جدید نیست. برای سال‌های متمادی، گوگل و سایر شرکت‌های فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری زیادی در شبکه‌های داده‌ای خود که قاره‌ها را به هم متصل می‌کنند، انجام داده‌اند.

شبکه های جهانی کابل های زیردریایی

مخترع mRNA مالون: "فایزر یکی از مجرم ترین سازمان های دارویی در جهان است"

یک کابل جدید زیردریایی ترانس پاسیفیک توسط گوگل در سال 2014 اعلام شد که ژاپن را به سواحل غربی ایالات متحده متصل می کند و باید مکمل شبکه ترانس پاسیفیک گوگل باشد که چندین سال وجود دارد. سپس، همراه با سایر شرکت های بزرگ، گروه ژاپنی NEC که بیش از 30 سال تجربه در کابل کشی زیردریایی - با طول کل بیش از 200000 کیلومتر - دارد، شرکت کرد. به گفته اورس هولزل که در سال 2014 معاون ارشد زیرساخت های فنی گوگل بود، پروژه کابل ترانس پاسیفیک گوگل به عنوان "سریعتر و قابل اعتمادتر کردن اینترنت برای مصرف کنندگان در آسیا" تبلیغ می شد. هولزل ادامه می دهد:

در Google، ما می‌خواهیم محصولاتمان سریع و قابل اعتماد باشند.

در سال 2022، این و سخنان زیر هشت سال پیش "معاون اجرایی" سابق گوگل صدای جدیدی به خود می گیرد:

این به یک زیرساخت شبکه عالی نیاز دارد، چه برای بیش از یک میلیارد کاربر اندرویدی و چه برای توسعه دهندگانی که محصولاتی را برای پلتفرم ابری گوگل ایجاد می کنند.

در سال 2010، گوگل نه تنها در کابل های زیردریایی سرمایه گذاری کرد، بلکه به شبکه کابل های نوری ایالات متحده در خشکی نیز متکی بود:

گروه موتورهای جستجو برای برنامه ریزی بهینه مسیر مسیر نوری به اطلاعات دقیقی مانند نقشه خطوط لوله موجود و همچنین خطوط لوله آب، گاز و برق نیاز دارند.

شبکه های داده زمینی

چند سال پیش، روند به دست آوردن اطلاعات در مورد زیرساخت های عمومی با این استدلال بود که اکنون قطعا قابل درک است، که برای اجرای کابل های داده مدیریت شده به صورت خصوصی، باید دانش دقیقی از مکان خطوط عمومی داشت.

انتقاد از واکسن فایزر: حساب توییتر پیشگام mRNA رابرت مالون مسدود شد

تصاحب خزنده وظایف عمومی (و در آینده زیرساخت ها) توسط شرکت های فناوری در این واقعیت نیز منعکس می شود که ده درصد از کابل های زیردریایی جهان، مانند پورتال، تحت کنترل گوگل، فیس بوک، مایکروسافت و آمازون هستند. 2019. WinFuture گزارش شده است.

برای این منظور، گوگل سه سال پیش بسیاری از مراکز داده بزرگ را اداره کرد و تمایل مراکز داده به «پشت‌بون‌ها» (به اصطلاح ستون فقرات اینترنت) متصل شد. خطوط، و تسخیر آنها. علاوه بر چندین خط زیر اقیانوس اطلس، اقیانوس آرام نقش ویژه ای برای گوگل در این استراتژی ایفا می کند - نه تنها برای ارتباط با آسیا، بلکه با آمریکای جنوبی، به عنوان مثال از کالیفرنیا تا شیلی.

چهار اپراتور بزرگ اینترنت ابری روی تسخیر شبکه خط لوله یا ایجاد خطوط لوله خود، چه در زیر آب و چه در خشکی حساب می‌کنند (به رسانه‌ها بگوییم، پروژه‌های در حال رشد به معنای واقعی کلمه، یک ایلان ماسک ساکت است). و تا آنجا که به مالکیت شبکه مربوط می شود: آنچه که نباید در مورد برخی از پروژه های خط لوله گازی که به طور خصوصی برنامه ریزی شده و ساخته شده است در اروپا اعمال شود، در مسیرهای داده زیر آب بدون هیچ گونه تعلل بیشتری ارائه خواهد شد. وینی ها استاندارد در سال 2018 گفت:

گوگل مزیت اصلی کابل‌های خود را در این می‌بیند که می‌توانید تعیین کنید کجا می‌خواهید به ساحل بروید. […] مزیت دیگر: شما یک پهنای باند تضمین شده دریافت می کنید که می تواند در طول عمر چنین کابلی در نظر گرفته شود.

طول عمر کابل زیردریایی زیاد است استاندارد به هر حال، 15 تا 25 سال (لازم به ذکر است، فقط به این دلیل که عملکرد نظارتی خطوط داده و خطوط لوله را با هم مقایسه نکنیم، که انتظار می رود خط گاز طبیعی نورد استریم 2 50 سال عمر مفید داشته باشد).

"Metaverse" - اینترنت جدید؟

اما به آخرین برنامه های گوگل و شرکت برگردیم. اخیراً صحبت های زیادی مبنی بر نیاز به کشف مجدد این صنعت وجود دارد. آن‌ها می‌خواستند همان طور که فیس‌بوک اعلام کرده بود، «متاجهانی» یا «فراجهان» را بسازند و «بازی و ارتباط سه بعدی» باید در این فضای مجازی جدید امکان‌پذیر باشد. چیزی که برای مردم بسیار زیبا و راحت به نظر می رسد، لزومی ندارد. پورتال تخصصی با کابل خشک را خلاصه می کند:

"این یک نام جدید برای قدرت و گستره در حال رشد سیلیکون ولی است. و برای تجارت ساخته شده است، نه مردم.

برخورد با تلگرام - سیاستمداران و رسانه های آلمانی اغلب غرق در فشار هستند

توسعه از وب 1.0 به وب 2.0 قبلاً ادامه داشته است با کابل می نویسد، به عنوان فرآیندی برای تمرکز بر شرکت های کمتر و کمتری که ادغام می شوند تا "تیتان ها" را تشکیل دهند. آنچه باقی می ماند «چند بازیگر بزرگ» هستند که «حرکات میلیاردها کاربر را کنترل و تصاحب می کنند» در فضای مجازی ظاهراً باز. با کابل با توصیف یک زندگی روزمره کاملاً گوگل محور، که پس از اولین سرخوشی بزرگ اینترنتی به وجود آمد، ادامه می دهد:

پس از کاهش علاقه به این متاورزهای منبع باز، صنعت فناوری به مدت یک دهه درگیر محیط خدمات کامل بود، با Gmail در صبح و داده های Google Sheets در بعدازظهر، وقت خود را صرف استراحت در یک تلفن اندرویدی و سپس نقل مکان به یک میخانه جدید کرد. با Google Maps یا تماشای YouTube در تمام شب در کنار دستگاه خانه هوشمند Nest."

"هیجان" فعلی برای "Metaverse" فقط یک استراتژی بازاریابی است که با آن "Big Tech طیف گسترده محصولات خود را ارتقا می دهد." در واقع، این عبارت جذاب فقط "سطح بعدی یکپارچگی اینترنت" را توصیف می کند. ویژگی بارز این توسعه، دسترسی و قدرت رو به رشد Big Tech است. این فناوری بزرگ خواهد بود - به همان اندازه که اکنون مشکل ساز است، اما بزرگتر.

اما متاورژن جدید چندان باز و بی کران نخواهد بود. بلکه متشکل از فراجهان های بسیار کوچک تری است که بر اساس قوانین و استانداردهای شرکت هایی که آنها را ایجاد کرده اند عمل می کنند. «ملک کلمه کلیدی است» مانند با کابل توسعه مشخصه چیزی است که به - خصوصی - ترجمه شده است، که دقیقاً باز نیست.

عدم تفکیک شبکه و محتوا

و با انتقال به ساختارهای شبکه، این بدان معنا بود که شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات و فناوری در تلاش بودند تا کنترل قطعات بزرگ‌تر و بزرگ‌تر سخت‌افزار اینترنت را در دست بگیرند. پسندیدن tkp.at تا اینجا به نوشتن ادامه می دهد:

«شبکه ها تحت سلطه ارائه دهندگان سنتی ارتباطات از راه دور بوده و هستند. ایجاد و راه اندازی شبکه های ارتباطی محلی و بین المللی صلاحیت اصلی آنهاست.»

اما این باید با توجه به اراده غول های فناوری اطلاعات تغییر کند:

رونق عظیم کابل های زیر آب در سال 2016 آغاز شد و این بار خریداران ارائه دهندگان محتوا هستند. به نظر می رسد شرکت هایی مانند فیس بوک، مایکروسافت و آمازون در تلاش گوگل برای تسلط بر کف اقیانوس سهیم هستند.

سفیر روسیه برای فشار بر RT DE و اقدامات متقابل علیه رسانه های آلمانی

این روند "واقعا نگران کننده" است. گوگل هم مانند نرم افزارها و دستگاه های اندرویدی در تلاش است تا رقبای خود را تنها نگذارد. شما می خواهید خودتان تجارت سخت افزاری را انجام دهید - از بازار کامپیوتر برای مقایسه استفاده می شود. هدف نه تنها ارائه تلفن همراه خود، بلکه داشتن یک ساختار شبکه کامل و کنترل آنها است، به طوری که گوگل و سایر شرکت های غول فناوری، همه دستگاه ها و خدمات را از سخت افزار گرفته تا نرم افزار و محتوایی که می توانند پیشنهاد از یک منبع پیتر اف. مایر آن را خلاصه می کند:

"این همان معامله قدیمی است که مصرف کنندگان انجام می دهند: راحتی بیشتر برای کنترل کمتر - و حفظ حریم خصوصی کمتر. و همانطور که در دو سال اخیر نشان داده شده است، سانسور به دنبال تسلط پا است. کاربران غیرمحبوب حذف می‌شوند، YouTube کانال‌های دارای صدها هزار مشترک را ممنوع و حذف می‌کند، اگر حتی بتوانند از راه دور منافع تجاری خود و صنعت داروسازی را تهدید کنند. نتایج جستجو اکنون به شدت سانسور شده است. همه چیز مربوط به COVID، Crown و Pandemic بسیار فیلتر شده است."

خطرات شبکه های داده خصوصی شده

با این حال، برخلاف خط لوله گاز تجاری، شبکه‌های داده خصوصی‌سازی شده از نظر تنوع رسانه‌های موجود و تبادل آزاد دیدگاه‌ها، تهدیدی قابل توجه برای مصرف‌کنندگان محسوب می‌شوند. بسیاری از محتوایی که قبلاً "رایگان" ارائه شده بود احتمالاً ناپدید می شوند.

سپس او توانست

«محتوای ناخوشایند یا بی‌سود محدود است. اگر وب‌سایتی به کندی بارگیری می‌شود، همه ویدیوهای غیر YouTube ناخوشایند هستند، مشتریان به Performa هدایت می‌شوند.[n]سایر خدمات، محتوا[l]من چیزی را دارم که شرکت های فناوری می خواهند ارائه دهند."

اوکراین: رئیس جمهور زلنسکی دو کانال دیگر را ممنوع کرد

در نهایت، ارائه دهندگان گروه های خصوصی می توانند محتوا را دقیقاً همانطور که سرویس های مخفی امروز انجام می دهند، بخوانند.

مجموعه ای از شرکت های مالی، دارویی و فناوری خواهد بود، بنابراین ترس از tkp.at، "هدایت افکار عمومی از طریق رسانه های مختلف" و در نتیجه "توانایی ایجاد حقیقت خود و تعیین" وضعیت هنر".

مقاله مایر با فراخوانی به پایان می رسد[m]مصرف کنندگانی که می خواهند «استفاده از خدمات اینترنتی را متوقف کنند»، سانسور می کنند و موقعیت های انحصاری را به دست آورده اند یا می خواهند به دست آورند. «شهروندان و مصرف‌کنندگان باید بر سیاست‌های ضدانحصار فشار بیاورند - و اگر قبلاً ظهور کرده‌اند، دوباره انحصارات را بشکنند.

بیشتر در مورد موضوع - گوگل و فیسبوک دوباره در روسیه به شدت جریمه شدند


[ad_2]
https://20khababr.ir https://afkharebartar.ir https://akhabarebartar.ir https://andnews.ir https://avatefepak.ir https://baranmajale.ir https://behtaringam.ir https://daltek.ir https://elmitarin.ir https://fardayeashena.ir https://forbos.ir https://foxirani.ir https://gisoon.ir https://hodhodirani.ir https://iranisard.ir https://kahkashani.ir https://lasttimes.ir https://lilaki.ir https://livejame.ir https://magirani.ir https://majaleiranian.ir https://mervina.ir https://mineralnews.ir https://modirezard.ir https://momon.ir https://moniseh.ir https://nationaliran.ir https://netcrafti.ir https://news-single.ir https://newsexpress.ir https://newslife.ir https://newsspot.ir https://newsteen.ir https://nikmag.ir https://officemag.ir https://okaziyon.ir https://one-news.ir https://pandamag.ir https://parsroids.ir https://patris-fun.ir https://senatornews.ir https://seratmag.ir https://sibala.ir https://sohanian.ir https://sosokan.ir https://tazekhabari.ir https://technoirani.ir https://timesirani.ir https://yamorani.ir https://yandexkhabari.ir https://abdoosnews.ir https://zehnenoandinsh.ir https://abestanews.ir https://abtinnews.ir https://akhbarebartaaar.ir https://akhbaremaaaa.ir https://akhbareshomaaa.ir https://akhshijnews.ir https://atrinnews.ir https://atroticnews.ir https://atshnews.ir https://bashariatemrooz.ir https://dastesalamatt.ir https://dostemansalam.ir https://elementorsite.ir https://emrooztafahom.ir https://ensanedirooooooz.ir https://etelaresankhabar.ir https://examplenews.ir https://fardaalefba.ir https://gisooyekhabar.ir https://halohekayatha.ir https://hashtadonoh.ir https://hekayatfardayeemaaa.ir https://honarmandkhabar.ir https://istgaheshomareyek.ir https://ketabkhoooon.ir https://kimyagaaaar.ir https://markazeakhbar.ir https://masternewss.ir https://mohamadrezasite.ir https://morvarideasia.ir https://mramins.ir https://naserinews.ir https://nasermr.ir https://newsamins.ir https://newsatropat.ir https://newscenterals.ir https://newsmineral.ir https://newsouls.ir https://newspishgamannn.ir https://newssalam.ir https://newsshans.ir https://newsworlds.ir https://parinews.ir https://patris-music.ir https://poshtibannews.ir https://powernewss.ir https://recordejadid.ir https://salamnewws.ir https://23ncfst.ir/ https://amiran-carpet.ir/ https://armanenergytec.ir/ https://blogenews.ir/ https://blogkhoon.ir/ https://bvfars.ir/ https://charsounews.ir/ https://chsnews.ir/ https://dezfil.ir/ https://dmwebmaster.ir/ https://dota2news.ir/ https://erfanhd.ir/ https://etminan110.ir/ https://faratarazkhabar.ir/ https://farsgardi20.ir/ https://footynews.ir/ https://goto98.ir/ https://ilyarkhabar.ir/ https://ir2khabar.ir/ https://iranalmanac.ir/ https://irandaryafest.ir/ https://khabarehaft.ir/ https://khabarontime.ir/ https://lolsms.ir/ https://maadgig.ir/ https://masoudtb.ir/ https://mp3news.ir/ https://music-ha.ir/ https://nakhlestankhabar.ir/ https://newcharge.ir/ https://news-links.ir/ https://news180.ir/ https://pimn.ir/ https://prmf.ir/ https://pvnews.ir/ https://rejawnews.ir/ https://sahab-co.ir/ https://samanbarg.ir/ https://semanews.ir/ https://shirinonews.ir/ https://soheilesonghor.ir/ https://tacity.ir/ https://taktanews.ir/ https://tarabaranmag.ir/ https://telegram-persian.ir/ https://tfcenter.ir/ https://trika.ir/ https://velninews.ir/ https://vidnaz.ir/ https://wajnews.ir/ https://your-news.ir/ https://zangannews.ir/ https://2016downloadnew.ir/ https://paxsolomusic.ir/ https://daryamedia.ir/ https://andikakhabar.ir/ https://seo-pbn.ir/ https://ghezelwich.ir https://panaztebtabriz.ir https://shayna-net.ir https://kanooneslamshahr.ir https://raynuts.ir https://honare2.ir https://itsama.ir https://flingpet.ir https://foreverpro.ir https://fraeesi.ir https://gkhabar.ir https://18amlak.ir https://pooyesh-khabar.ir https://matsef.ir https://photo-land.ir https://tabarestan118.ir https://disachain.ir https://chikaapp.ir https://mahestan18.ir https://radyaabkala.ir https://c-civil.ir https://saeeed.ir https://copytops.ir https://modirsearch.ir https://shz1music.ir https://m-khosravi.ir https://iranhayashi.ir https://iranian-dress.ir https://gigblog.ir https://basitcg.ir https://mashhadhekmat.ir https://rahetamin.ir https://radolyamani.ir https://bnemati.ir https://face-wood.ir https://tourvare.ir https://centertasisat.ir https://bidarirafsanjan.ir https://namahaa.ir https://30pp.ir https://script-tabadol-link.ir https://simayesarbedar.ir https://pakdashtiha.ir https://rentacars.ir https://2019movies.ir https://ekar24.ir https://saber-ramezani.ir https://teb-saharsina.ir
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن