میوه خشک (Dried Fruit) - خرید میوه خشک آنلاین (قیمت مناسب + ارسال فوری)

بخش اعظمی از میوههای خشک متداول در بازار قبل از بستهبندی با دی اکسید گوگرد خشک میگردند که همین نحوه به میوه ام

توسط KETABKHOOOON در 2 بهمن 1400
بخش اعظمی از میوههای خشک متداول در بازار قبل از بستهبندی با دی اکسید گوگرد خشک میگردند که همین نحوه به میوه امداد می نماید تا رنگ، طعم و صورت خویش را محافظت کند. اگر‌چه مدت متعددی وجود ندارد که میوههای حبهای حشک به عنوان یک کالا تازه عرضه شدهاند اما، در این مدت کوتاه حیاتی استقبال خوبی مواجه شدهاند و اکنون به عنوان یکی از از پرمصرفترین محصولات تحت مجموعه خشکبار شناخته میشوند. یک عدد از روشهای جدید خشک نمودن میوه، خشک کردن به وسیله دستگاه خشک کن است. به صورتی که طی سال های قبلی کشور هایی چون تایلند اهمیت وارد کردن این جنس به کشور‌ایران درامد های متعددی را کسب می کردند البته خوشبختانه حیاتی ترقی تکنولوزی و ساخت دستگاه های مدرن میدان رقابت برای مرز و بوم های دیگر تنگ تر شد. همانطور که در مطلب گذشته گفته شد خشک نمودن میوه به دو طرز طبیعی و دستگاهی انجام می شود. امروزه خرید کردن میوه های خشک در دربین قشرها جامعه همچون دیگر خشکبار به صورت مهیا زیاد همگانی شده میباشد و کاهش کسی را می اقتدار یافت که در زندگی ماشینی خود دست به خشک کردن میوه به شکل طبیعی بزند. از آنجا که آب در ارتفاع خشک شدن حذف می شود ، همین بدان معناست که قندهای طبیعی در میوه غلیظ هستند. دستگاه های مخصوصی نیز به جهت خشک کردن میوه طراحی شده که میتونید این دستگاه های خونگی رو تهیه نمایید و در هر فصل سال که تمایل دارید اصلی استفاده از دستگاه میوه خشک کن، میوه های خشک و خوشمزه ای درست کنید. این دستگاه همچنین به شما همین اجازه را میدهد که به آسانی گونه های چیپس میوه را درست کنید. اذن بدید میوه ها به مدت یک تا دو ساعت بر روی بخاری یا شوفاژ بمانند. اجازه ندید میوه باطن فر یا ماکروویو حالت چیپسی و خیلی ترد پیدا کنه. میوه خشک تبدیل شرایط ظاهری میوه طبق فرایندی از حالتی به حالتی دیگر می باشد. سوم این‌که درصورتیکه در هوای آزاد قصد درست نمودن میوه های خشک را دارید می بایست تکه های میوه را پس از شستن خشک و به اسلایس های نخ نما تبدیل و در ظرفی که کف آن نایلونی پهن کرده اید در معرض نور خورشید بگذارید. مدت روزگار خشک شدن میوه ها در تحت نور آفتاب نیز متناسب حساس شدت تابش نور خورشید و ضخامت میوه ها متغیره و لازمه که هر یک‌سری ساعت یک بار به میوه ها سر بزنید، اون ها رو پشت و رو نمایید تا به طور تام و یکدست خشک شوند. خریداران گرامی توجه نمایید چه دستگاه شما از قفسه های روی هم و چه کشویی برخوردار باشد، این شما می‌باشید که می بایست کلیدی اعتنا به حجم نیازتان مبادرت به خرید دستگاه ها اساسی تعداد طبقات مختلف کنید. آنگاه از گذشت تقریبا دو ساعت، باید میوه ها رو پشت و رو نمایید تا سمت دیگر میوه هم به خوبی خشک شد. شما میتونید میوه های منحصر به فرد فصل پاییز و زمستان رو اساسی این روش به آسانی خشک کنید. هرچند همین روزها میوه های خشک، خوش رنگ و متنوعی در بازار به فروش می رسد، البته اگه این میوه ها رو خودتون در خونه خشک کنید، نیکی فقط میوه خشک مهم میزان مرغوب بودن خیس و تندرست تری خواهید داشت، بلکه میوه هایی که به طریق خانگی خشک می شوند، طعم و مزه بهتری هم دارند. امروزه کار خشک نمودن میوه ها محدود به منزل نمیباشد بلکه یک مدل رشته و منشا درامد به جهت بخش اعظم اشخاص محسوب می گردد و علاوه بر کالا خانگی بوسیله کارگاه های متعددی انجام می گردد و به راحتی در بازار عرضه و در دسترس متقاضیان می باشد. شاید برای شما پیش آمده باشد که اهمیت دیدن بها میوه های خشک در بازار به فکر خط مش انداختن کسب و کاری هرچند مالامال درامد اما مالامال زحمت افتاده باشید. اعتنا داشته باشید که میوه ها روی هم قرار نگیرند. نکته چهارم همین میباشد که مدت دوران در لحاظ گرفته برای تهیه میوه های خشک در میان 7 تا 8 ساعت می باشد که میوه ها به نحو احسنت خشک و حالت چیپسی و شکننده به خویش نگیرند. نسبتاً 6 تا 8 ساعت زمانه نیاز می باشد تا میوه ها به مهربانی خشک شده و حالت چرمی و جویدنی پیدا کنند. در فعالیت های خانگی به علت اندک حجم بودن و کوچک بودن دستگاه خشک کن به سرمایه کمتری نیاز هست. متغیر می باشد و ممکنه در میان 2 تا 8 ساعت روزگار نیاز داشته باشه. این کار رو به طور آراسته هر 2 ساعت یک بار تکرار کنید تا میوه به طور تام خشک شود. برای این‌که بتوانید همچنان از قسمتهای سلامت میوه به کار گیری نمایید به سادگی از یک دستگاه میوه خشک کن یاری بگیرید. میوه ها و سبزیجات خیلی متعددی وجود دارا هستند که میتونید به طریق خانگی و با به کار گیری از نور خورشید، بخاری، شوفاژ، دستگاه فر خانگی، ماکروویو و دستگاه های منحصربه‌فرد خشک نمودن میوه، همین میوه ها رو خشک نمایید و آیتم استعمال قرار بدید. در مرحله بعدی باید میوه ها رو به برش های هم اندازه (نه خیلی نازک و خیر خیلی ضخیم) تقسیم کنید. هر روزگار که احساس کردید میوه به مهربانی خشک شده، بایستی میوه ها رو از روی بخاری و شوفاژ توده کنید. شما میتونید در هر فصل از سال، از همین طرز برای خشک کردن میوه های گزینه علاقتون استعمال کنید. زمانی که شما این نوشته را دوست داشتید، مایل به داده ها بیشتری در ارتباط حساس میوه خشک شکلاتی وب وبسایت خود باشید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن