"Baerbock هیچ ایده ای در مورد زندگی ما ندارد" - RT DE
بوسنی و هرزگوین شاید بزرگترین بحران سیاسی از زمان پایان جنگ داخلی را تجربه می کند. دودیک، فرستاده صربستان به تلاش های جدایی طلبانه و تهدید به تحریم متهم شده است. اما خود او به عدم اطلاع وزیر خارجه آلمان از اوضاع کشور شهادت داد.
به طور رسمی، بوسنی و هرزگوین هنوز کمی بیش از سه میلیون نفر جمعیت دارد، اما این کشور در بالکان غربی سالها تحت تأثیر مهاجرت گسترده قرار گرفته است. به ویژه جوانان کشور را ترک می کنند، کشوری که یکی از پیچیده ترین سیستم های سیاسی در اروپا را دارد و با فساد و خویشاوندی همراه است. جنگ داخلی خونین بین این سه گروه قومی - مسلمانان بوسنیایی که از اواسط دهه 1990 رسما بوسنیایی نامیده می شوند، صرب های ارتدوکس و کاتولیک های کروات - با پیمان صلح دیتون در سال 1995 پایان یافت.
بر اساس این توافق، این سه قوم، سه "مردم تشکیل دهنده" برابر بوسنی و هرزگوین هستند که هر یک باید نماینده ای در ریاست جمهوری و پارلمان مشترک داشته باشند. این توافق همچنین کشور را به دو واحد با دولت های مربوطه تقسیم می کند - بخش صرب جمهوری صربسکا و فدراسیون بوسنی و هرزگوین که عمدتا بوسنیایی ها و کروات ها در آن ساکن هستند. بخش دوم این کشور به ده کانتون تقسیم شده است که برخی از آنها عمدتاً کروات، برخی دیگر عمدتاً بوسنیایی هستند و همه دارای دولت های ایالتی هستند. همچنین منطقه برکو، یک منطقه خودگردان عملا در شمال شرقی کشور وجود دارد.
حدود یک سال است که این کشور در بالکان غربی شاید بزرگترین بحران سیاسی از زمان پایان جنگ را تجربه می کند. بویژه طرف بوسنیایی دلیل این امر را در صرب ها می بیند. میلوراد دودیک، نماینده صربها در ریاست جمهوری، آنها را به کند کردن «اصلاحات ضروری» ناتمام و تشویق جدایی بخش صربستان از کشور متهم میکند. آنها عمدتاً در کشورهای غربی حمایت می شوند زیرا "اصلاحات ضروری" شامل عضویت در ناتو است.
از سوی دیگر، اکثریت سیاستمداران صرب در بوسنی و هرزگوین، تا کنون علیه عضویت در ائتلاف نظامی فراآتلانتیک صحبت کرده اند، به ویژه به دلیل تجربه جنگ، زمانی که ناتو مواضع صرب های بوسنی را در سال 1995 بمباران کرد. بنابراین شما می خواهید روی بی طرفی تمرکز کنید. دودیک همچنین به دلیل حفظ نزدیکی خود به روسیه و ادامه "نفوذ بدخواهانه" مسکو در بالکان مورد انتقاد شدید قرار گرفته است.
با این حال، دودیک و همکاران سیاسی او مشکل را در درجه اول از جانب بوسنیاییها میدانند که به گفته آنها تمرکز بوسنی و هرزگوین را ترویج میکنند و در نهایت میخواهند بخشهای مربوطه کشور را منحل کنند. آنها می ترسیدند که بوسنیایی ها به عنوان اکثریت بر کشور مسلط شوند. پارلمان جمهوری صربسکا اخیرا به خروج از نیروهای مسلح مشترک، قوه قضاییه و سیستم مالیاتی رأی داد. بازگشت به قانون اساسی 1995 احتمالاً در نظر گرفته می شود، که در آن دولت تنها توسط نهادهای اساسی نمایندگی می شد، در حالی که تمام اختیارات به رعایا واگذار می شد.
در پاسخ، برخی از کشورهای اتحادیه اروپا دودیک را تهدید به تحریم کرده اند. اتهام این بود که از این طریق اصلاحات انجام شده در کشور پاک می شود و به تشدید بحران سیاسی کمک می کند. او همچنین جدایی جمهوری صربسکا را تشویق خواهد کرد. اما خود دودیک که همچنین رئیس ائتلاف سوسیال دموکراتهای مستقل (SNSD) است و بیش از یک دهه است که سرنوشت بخش صربستان این کشور را رهبری کرده است، بار دیگر در مصاحبهای این موضوع را رد کرد. جهان. این مرد 62 ساله گفت: "هیچکس اینجا قصد جدایی ندارد." او اضافه کرد:
«ما فقط برای نظم قانون اساسی می جنگیم.
دودیک خطاب به وزیر خارجه جدید فدرال، آنالنا بوربوک، که همچنین خواستار تحریم سیاست شد، درباره اتهام تلاش برای جدایی گفت: "این شمشیر دروغ در دست اوست."
او خواستههای سیاستمدار سبز برای اقدامات تنبیهی علیه او را «حزبی» و «نامناسب برای دموکراسی آلمان» خواند. وی در مصاحبه ای از نمایندگان دولت های خارجی خواست تا با "نمایندگان منتخب دموکراتیک" بوسنی و هرزگوین همکاری کنند. دودیک افزود:
«من با 60 درصد آرا به این سمت انتخاب شدم. و وزیر حزبی است که بزرگترین حزب در آلمان نیست. شاید او به موفقیت سریع نیاز دارد و فکر می کند که می تواند در اینجا به چیزی برسد. اما موفقیت در پایان سنجیده می شود نه در ابتدا. "
این مرد 62 ساله حتی در برابر وزیر آلمانی شهادت داد که "او هیچ اطلاعی از زندگی ما ندارد". به گفته دودیک بوربوک، "او هرگز اینجا نبوده است". وی افزود: می خواهم او را برای گفتگو دعوت کنم، او باید با ما صحبت کند.
این سیاستمدار در پاسخ به سوالی در مورد خروج از نهادهای مشترک گفت که او فقط قانون اساسی را "می پذیرد". به گفته دودیک، مشکل "واقعی" در بوسنی و هرزگوین "نه خارجی های منتخب و انتصابی" است که "بی نظمی" را در بوسنی و هرزگوین ایجاد کنند. احتمالاً منظور او نماینده عالی بود که باید بر اجرای توافقنامه دیتون نظارت کند و دارای اختیارات گسترده ای از جمله برکناری مقامات منتخب دموکراتیک و تصویب قوانین است. در این سال، کریستین اشمید، سیاستمدار HSS این پست را بر عهده گرفت. نمایندگان صربستان آن را به رسمیت نمی شناسند. دودیک در مصاحبه ای با این جمله توضیح داد:
«توافق دیتون مستلزم این است که نماینده عالی توسط امضاکنندگان - که یکی از آنها جمهوری صربسکا است - منصوب شود و توسط شورای امنیت سازمان ملل تصویب شود. هیچ کدام از اینها اتفاق نیفتاد. متاسفم که آقای اشمید همه اینها را پشت سر می گذارد، اما به هیچ وجه نمی توانیم به کسی اجازه دهیم که فقط به این دلیل که افراد خوبی هستند، قوانینی را بر ما تحمیل کند.
دودیک ترسی که توسط دیگر بازیگران سیاسی در سارایوو، پایتخت، از وقوع یک جنگ جدید در این کشور ابراز شد، «روانپریشی و تبلیغات» نامید. بنابراین، جمهوری صربسکا دارای "حق قانون اساسی" برای ارتش است که تا سال 2005 وجود داشت. در نگاهی به گذشته، او تصویب نیروهای مسلح مشترک را "اشتباه" خواند. دودیک که منتقدان میگویند در سالهای اخیر از یک دموکرات طرفدار غرب به یک ملیگرای افراطی تبدیل شده است، توضیح داد:
ما ارتش مسلمان نمی خواهیم. و این جایی است که توسعه می یابد. دادگاهی در سارایوو اخیراً حکم داد که سربازان مسلمان حق دارند از ریش مذهبی استفاده کنند. و اینکه زنان اعضای نیروهای مسلح مجاز به پوشش هستند.»
از این رو، در چند ماه آینده درباره چگونگی تقویت اعتماد به نیروهای مسلح بوسنی و هرزگوین صحبت هایی صورت خواهد گرفت.
بیشتر در مورد موضوع - لاوروف: بالکان نباید بین روسیه و اتحادیه اروپا انتخاب شود
[ad_2]