استرالیا به ترول های اینترنتی اعلام جنگ می کند - RT UK
مقامات استرالیا قصد دارند قانون جدیدی را معرفی کنند که رسانه های اجتماعی را موظف می کند هویت کاربران ناشناس را که نظرات توهین آمیز آنلاین ارسال می کنند، فاش کنند. این قانون همچنین حذف نشریاتی را که نامطلوب هستند پیش بینی کرده است.
دولت استرالیا قوانین جدیدی را معرفی خواهد کرد که شرکتهای رسانههای اجتماعی را مجبور میکند تا کاربران ناشناس را که نظرات توهینآمیز ارسال میکنند افشا کنند یا در صورت لزوم، آنها را مجبور به پرداخت جریمههای افترا کنند. هدف این ابتکار جدید شناسایی غولهای رسانههای اجتماعی به عنوان ناشر و پاسخگو نگه داشتن آنها در قبال محتوای تولید شده توسط کاربر در پلتفرمهایشان است. علاوه بر این، مکانیسمهای ویژهای در نظر گرفته میشود تا هرکسی اگر معتقد است مورد تهمت، آزار و اذیت قرار گرفته است، شکایت کند و درخواست حذف یک نشریه را بدهد. این را اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا روز یکشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی تلویزیونی اعلام کرد. او گفت:
لازم نیست دنیای آنلاین یک غرب وحشی باشد که در آن ربات ها، متعصبان، ترول ها و دیگران ناشناس هستند و می توانند به مردم آسیب برسانند.
اگر یک پلتفرم از حذف محتوای توهینآمیز خودداری کند، دادگاه ممکن است به آن دستور دهد که هویت نظر دهنده ناشناس را فاش کند. اگر شرکت دوباره امتناع کند یا نتواند ترول را شناسایی کند، در نهایت پاسخگو بوده و جریمه های ناشی از آن را پرداخت خواهد کرد. موریسون توضیح داد:
«آزادی بیان به این معنا نیست که بزدلانه در زیرزمین خود پنهان شوید و مردم را به طور ناشناس آزار و اذیت کنید و سعی کنید زندگی آنها را خراب کنید. در جامعهای آزاد مانند استرالیا، جایی که ما برای آزادی بیان خود ارزش قائل هستیم، تنها در صورتی آزاد است که مسئولیت گفتههای شما را به همراه داشته باشد.»
موریسون در مورد جزئیات لایحه پیشنهادی یا اینکه آیا برای بحث عمومی باز خواهد ماند یا خیر نمیدانست، اما گفت که انتظار حمایت قوی از سوی پارلمان را دارد. در نشست ماه گذشته G20، او به سرکوب قریب الوقوع ناشناس بودن آنلاین اشاره کرد و گفت که قوانینی که در دنیای واقعی اعمال می شود باید در دنیای دیجیتال نیز اعمال شود. با این حال، هنوز مشخص نیست که دولت استرالیا چگونه از شرکت های رسانه های اجتماعی انتظار دارد که هویت کاربران خود را به طور دقیق تأیید کنند.
به گفته مایکلا کش، دادستان کل استرالیا، اقدامات جدید باید تصمیم دادگاه عالی استرالیا در ماه سپتامبر را نیز روشن کند که حکم داد رسانه ها مسئول نظرات مصرف کنندگان هستند، حتی اگر خود مشارکت ها توهین آمیز نباشد. این حکم چندین رسانه را مجبور کرد - از جمله CNN - صفحات فیس بوک خود را به روی کاربران استرالیایی به دلیل عدم قطعیت و خطر دعوای افترا ببندید.
بیشتر در مورد موضوع - سیل استرالیایی ها به ملبورن: سیاستمداران به اعتراضات علیه قوانین سلطنتی ملحق شدند
[ad_2]