اکثر آمریکایی ها دیگر به ارتش خود ایمان ندارند - RT DE
اعتماد به ارتش ایالات متحده به حدی کاهش یافته است که اکثر آمریکایی ها دیگر به نیروهای مسلح خود اعتقاد زیادی ندارند. این را نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد. این روند پس از روی کار آمدن جو بایدن به عنوان فرمانده کل قوا شتاب گرفت.
مطالعه اخیر مؤسسه دفاع ملی رونالد ریگان که در اواخر هفته گذشته منتشر شد، نشان داد که تنها 45 درصد از آمریکایی ها به ارتش خود اعتماد "بسیار" دارند. این اولین باری است که کمتر از نیمی از شرکت کنندگان در نظرسنجی می گویند که به ارتش آمریکا اعتماد زیادی دارند.
این بدان معناست که اعتماد عمومی از 70 درصد در سه سال گذشته 25 درصد کاهش یافته است. با این حال، تنها در 9 ماه گذشته، ارزش در بایدن 11 درصد کاهش یافته است. ارزش اعتماد به سایر نهادها حتی کمتر بود. بر اساس نظرسنجی موسسه ریگان، تنها 19 درصد از پاسخ دهندگان به ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر اعتماد بالایی داشتند، در حالی که در فوریه 30 درصد بود. همین مطالعه نشان داد که نهادهای مجری قانون در سه سال گذشته از 50 درصد به 33 درصد کاهش یافته است. فقط رسانه ها در کاهش اعتماد از همه چیز بهتر عمل می کنند - تنها 10 درصد آمریکایی ها به آنها اعتماد دارند، در مقایسه با 16 درصد در سال 2018.
این مؤسسه گفت: «رهبری سیاسی» به عنوان رایجترین دلیل در میان پاسخ دهندگانی که به ارتش ایالات متحده اعتماد کمی دارند یا اصلاً اعتماد ندارند ذکر شده است. کسانی که با اعتماد به نفس صحبت می کردند عمدتاً تحت تأثیر احترام زیاد آنها برای اعضای نیروهای مسلح قرار داشتند.
بر اساس این نظرسنجی، تنها 42 درصد از پاسخ دهندگان به توانایی ارتش برای پیروزی در جنگ برون مرزی اعتماد بالایی دارند. به طور مشابه، 40 درصد اطمینان بالایی دارند که ارتش "به صورت حرفه ای و غیر سیاسی" عمل خواهد کرد. در پاسخ به این سوال که کدام کشور بهترین ارتش را دارد، 69 درصد به آمریکا و 17 درصد به چین رای دادند. نزدیک به یک سوم، دقیقاً 32 درصد، معتقدند که ایالات متحده از ارتش در موقعیت های بسیار زیادی استفاده می کند که دیپلماسی بهتر است.
پنتاگون در اوایل سال جاری به دلیل حمایت از ایدئولوژی «ضد نژادپرستی» و اولویت دادن به ابتکارات عدالت اجتماعی بر آمادگی رزمی، مانند لغو ممنوعیت سربازان تراجنسیتی، مورد انتقاد قرار گرفت. خروج بی نظم دولت بایدن از افغانستان که سیزده سرباز آمریکایی و صدها شهروند آمریکایی گرفتار در این کشور تحت کنترل طالبان را کشت، خشم عمومی بیشتری را برانگیخت.
نظرسنجی ریگان نشان داد که 62 درصد آمریکاییها با نحوه خروج از افغانستان موافق نیستند. نزدیک به نیمی از شرکت کنندگان در نظرسنجی، قضاوت ضعیف رئیس جمهور ایالات متحده را مقصر می دانند، در حالی که 20 درصد به برنامه ریزی نظامی ضعیف اشاره می کنند.
این مطالعه همچنین حاکی از کاهش حمایت ایالات متحده از «رهبری فعال جهانی» است. تنها 42 درصد از آمریکایی ها معتقدند که ایالات متحده باید مشارکت بیشتری داشته باشد و جهان را رهبری کند، در حالی که این رقم در ماه فوریه 51 درصد بود. بیش از یک نفر از هر چهار آمریکایی (27 درصد) مایلند ارتش ایالات متحده حضور خود را در خارج از کشور کاهش دهد و تنها در صورت تجاوز، نیروها را مستقر کند.
در همان زمان، 52 درصد از پاسخ دهندگان از چین به عنوان بزرگترین تهدید خارجی برای ایالات متحده یاد کردند، در حالی که سه سال پیش تنها 21 درصد بود. از سوی دیگر، ترس از روسیه به شدت کاهش یافته است: 14 درصد از پاسخ دهندگان روسیه را بزرگترین تهدید می دانند، در حالی که این رقم در سال 2018 30 درصد بود.
بیشتر در مورد موضوع - یک میلیاردر آمریکایی یک جنگ داخلی احتمالی در ایالات متحده را پیش بینی می کند
[ad_2]