جلاسنج برای ظروف مسی سیاه قلم مدرن
از هرنوع آهنی نمی شود به کارگیری کرد کفگیر آهنی یا این که حسم یا نعل می بایست کوره ای یا بی آلایش تر همان آتشی و چکش خورده باشد و در صورتی که یک سری توشه آتش دیده باشد بهتر یون آزاد می کند. در پاسخ به سوال بعدی، از مس قرمز اگر صحیح استعمال شود هیچ ضرری ندارد و در کل از قدیم در کله(ذهن) ما ایرانی ها جا داده اند که ظروف مسی می بایست «قلع اندود» باشد اما پشیمانی که قلع در کل برای کبد زیان دارد. در مملکت های خارج در کل آشپزخانه ها از مس قرمزرنگ استفاده می کنند به شرط آنکه صحیح استفاده شود آن نیز قبل از طبخ خوراک درون ظرف مس قرمز رنگ می بایست تماما اصلی نمک و سرکه به رخ غلیظ تمیز و آنگاه شسته شود. دارای همین کار، هیچ مانعی ندارد یعنی می شود بیمه ای کامل. مس اولین فلزی بود که به دست بشر فعالیت شد و همین تاریخ به زمانه طولانی - حدود سال قبل - باز می گردد. همین منجر می شود که ارتباط انسان با مس به قدمتی به قدمت کشاورزی باشد، هر چند به جهت چندین هزار سال ما به جز شکل دادن به شی ها تزئینی، عمل متعددی اصلی آن انجام ندادیم.
با نگاه کردن به بدنه این ظروف متوجه میشوید، تعداد جای چکشهای برخورد کرده به آنها، در مقایسه اهمیت ظروف مسی کاملا چکشکاری شده کاهش است. همین جور از ظروف مسی از مدلهای ماشینی گرانتر و از مدلهای کاملاً چکشکاری شده ارزانتر میباشند چون نسبت به آنها وقت و انرژی کمتری از مسگر میگیرند. در صورتی که ظروف مسی خانه شما براقیت خویش را از دست دارد کل تراز آن را دارای سس گوجه آغشته کنید یکسری دقیقه ای زمانه دهید و آنگاه آبکشی کرده اساسی یک دستمال قابل انعطاف خشک نمایید و کاسه مسی براقی تحویل بگیرید. همین نحوه اگرچه نظیر آیتم اولیه تداوم بالایی ندارد البته راحتی انجامش دلیل لطف برای انتخاب آن موقع کدر شدن ظروف مسی است. در صورتی که از قابلمه مسی برای پخت و پز استفاده میکنید و به ادله شعله فراوان گاز یا ته گرفتن غذا قصد سیم کشیدن آن را دارید دست نگه دارید! به جهت درخشان نمودن منش بیرونی قابلمه مسی یا این که تابه مسی خود از نحوه هایی که در ادامه ابلاغ می گردد استفاده کنید.
دستهبندی نشده
اما از به کار گیری از شوینده های اهمیت قدرت سایندگی بالا دوری کنید. در ظروفی که لایه پوششی آنها از فی مابین رفته نباید پخت و پز کرد در همین رخ در گیر مسمومیت مس می شوید که علایم آن تهوع، استفراغ و اسهال است. چنانچه می خواهید لکه ای از بر روی کاسه مسی پاک کنید، روی آن یک برش پیاز بمالید تا ریلکس تمیز شود. راز همه این خوشمزگی ها در خصوصیت های فلز مس و رسانایی بسیار آن است.اما حیاتی این حال، ظرف مسی خالی از مشکل هم نیستند.
ایوار (لیوان و قندان مسی)
بعد از آن، به وسیله یک دستگاه دمنده، ظروف مسی را حرارت میدهند تا خشک شده و گرم شوند و آنگاه از این مراحل نوبت به قلع اندود نمودن میرسد. همین جور ظروف مسی، در میان ظروف ماشینی و پیاله های چکش کاری شده قرار میگیرند. این ظروف، در آغاز به وسیله ماشینآلات مخصوص، خمکاری شده و رخ میگیرند؛ سپس بوسیله مسگران چکشکاری میشوند.- در عاقبت توصیه می کنیم به جهت پخت پز و مصرف روزمره از این ظروف به کارگیری نکنید.
- علاوه بر نکاتی که در ضمن خرید کردن ظروف مسی با پیدا مینمایند شما بایستی به نکات مراقبت از این محصول، بعد از آن از خرید هم توجه لازم را داشته باشید.
- 6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی تن اهمیت صابون پیشنهاد می شود،ولی دوش گرفتن مهم آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمیدارد و حتی میتواند به شما جراحت برساند.
- هر کدام از همین ظروف مسی اهمیت خصوصیت های ظاهری هستند که درک کردن آنها، در تشخیص اصالت مس به شما امداد میکند.
- 9ـ از آب گرم و اسکاچ های نایلونی به جهت شستشوی ظروف مسی استعمال کنید و از شستن این ظروف اصلی شوینده های حساس قدرت سایندگی بالا پرهیزکنید.