"جنایات علیه بشریت" - انتقاد از اخراج فلسطینیان از بیت المقدس شرقی
پلیس اسرائیل صبح روز چهارشنبه خانه یک خانواده فلسطینی را در شیخ جارا در قدس شرقی تحت اشغال اسرائیل اخراج و سپس ویران کرد. این خانواده پیش از این با تهدید به منفجر کردن خانه سعی در جلوگیری از این امر داشتند. در ساعت 3 یا 5 صبح، ده ها پلیس و نیروهای ویژه اسرائیلی به خانه یورش بردند و منطقه را محاصره کردند. مطابق با الجزیره ده ها نیروی مسلح به شدت در حالی که او خواب بود وارد خانه خانواده شدند، اعضای خانواده را که هنوز برهنه بودند مورد ضرب و شتم قرار دادند و چند نفر را دستگیر کردند.
اسرائیل یک شبه یک خانواده فلسطینی را به زور اخراج کرد و خانه آنها را ویران کرد #نجات شیخ جراح، جنایات نظامی سلحی ها اکنون دو بار پناهنده شده اند - در سال 1948 از عین کرم اخراج شدند و از بازگشت منع شدند. این آپارتاید است. تحریم و تعقیب عاملان. پایان همدستی https://t.co/aSsPL9SpqM pic.twitter.com/JUOyDzwAOx
- عمر شاکر (@OmarSShakir) 19 ژانویه 2022
اوایل روز دوشنبه، نیروهای اسرائیلی با یورش به اموالی که خانه در آن قرار دارد و تخریب فروشگاه خانواده سعی کردند خانواده صالحیه را از خانه شان بیرون کنند. سپس پدر خانواده محمود خود را بر پشت بام خانه سنگر کرده و تهدید به آتش زدن خود و خانه کرد. پس از 10 ساعت مخالفت، نیروهای اسرائیلی منطقه را ترک کردند و هواداران در اعتراض به استقرار احتمالی نیروهای اسرائیلی تجمع کردند.
محمود دوشنبه گفت که او می خواهد با عزت زندگی کند یا بمیرد چشم خاورمیانه. وی با اشاره به چندین دهه فشار برای ترک خانه افزود: «من می خواستم آتش بگیرم زیرا هر روز می میرم، 25 سال است که می میرم. "مرگ بهتر از تماشای ویران شدن خانه شماست... ما هر روز می میریم. ما بارها و بارها از خانه هایمان رانده شده ایم. ما در حال حاضر مرده ایم. ما از درون مرده ایم به نقل از او، ما از سال 1948 مرده ایم چشم خاورمیانه مرد خانواده اکنون این خانه ویران شده برای نسلها متعلق به خانواده او بوده است، پس از اینکه شبهنظامیان در سال 1948 توسط شبهنظامیان از زادگاهشان عین کریم اخراج شدند. بر این اساس، این خانواده قبل از الحاق بیت المقدس شرقی توسط اسرائیل، مالک این خانه بودند.
مطابق با الجزیره این خانواده در یکی از سردترین شب های فصل زمستان امسال بی خانمان ماندند. شاهدان عینی گفتند که حدود 25 فلسطینی از جمله شش عضو خانواده روز چهارشنبه دستگیر شدند. به گفته پلیس اسرائیل در محل این خانه باید مدرسه و مهدکودک ساخته شود و در سال 2017 اخطار تخلیه صادر شد. دادگاه منطقه اورشلیم حدود یک سال پیش به خانواده اطلاع داد که باید خانه را ترک کنند. دادگاه گفت که اداره شهر اکنون به حکم تخلیه عمل کرده است. احمد القدمانی، وکیل خانواده توضیح داد چشم خاورمیانهکه برای تعلیق حکم تخریب در دیوان عالی کشور تسلیم خواهد شد. اما نیروهای مسلح اسرائیل از آرامش شب برای انجام این تخریب استفاده کردند. این وکیل گفت: "این یک حمله تهاجمی است که قوانین و مقررات را نقض می کند." حدود 200 خانواده دیگر در اورشلیم شرقی بر اساس دستور اخراج در معرض خطر چنین آوارگی قرار دارند.
شیخ جرا، همچنین محل استقرار کنسولگریهای خارجی و هتلهای مجلل، به نقطه کانونی و نمادی از آنچه فلسطینیان به عنوان کمپین اسرائیل برای بیرون راندن بیتالمقدس شرقی از طریق خانواده صالحیه در سال گذشته میدانند، تبدیل شده است. بسیاری از خانواده ها در این محله در معرض خطر اخراج توسط مقامات اسرائیلی هستند. این خانه که روز چهارشنبه تخریب شد، در حدود یک کیلومتری شمال دیوارهای شهر قدیمی اورشلیم بود، جایی که سال گذشته پس از تلاش گروههای یهودی برای تصرف زمینهای متعلق به فلسطینیهای ساکن آنجا، به زور و همراه با نیروهای امنیتی اسرائیل، درگیری بزرگی در آن رخ داد. ، مردم محلی را مورد آزار و اذیت قرار دادند. حماس حاکم در نوار غزه از این رویکرد به عنوان محرکی برای شلیک موشک به اسرائیل در ماه مه سال گذشته یاد کرد، که اسرائیل آن را علت یک درگیری مسلحانه یازده روزه توصیف کرد که در آن منطقه به شدت توسط ارتش عظیم اسرائیل و بسیاری ویران شد. غیرنظامیان کشته شدند.
سیاست اسکان مجدد اسرائیل، که قوانین بینالمللی را نقض میکند، تناقضی است که نادیده گرفتن آن دشوار است و بنابراین برای متحدان اسرائیل ناخوشایند است، اما در مقایسه با لفاظیهای دیگر دولتهای غربی درباره الحاق ادعایی و واقعی در جاهای دیگر، پیامدهای نسبتا کمی دارد. خانه مورد بحث در مقابل کنسولگری بریتانیا در اورشلیم شرقی قرار داشت که روز دوشنبه اعلام کرد که اخراج در سرزمین های اشغالی - به جز در شدیدترین شرایط - ناقض قوانین بشردوستانه بین المللی است. وی از دولت اسرائیل خواست که «به اقداماتی که تنها تنشها را در میدان افزایش میدهد پایان دهد».
از سوی دیگر، نمایندگان سازمان حقوق بشر دیده بان حقوق بشر (HRW) سخنان واضح تری پیدا کردند. سوفی مک نیل از HRW استرالیا تماس گرفت:
اخراج اجباری خانواده صالحیه و تخریب خانه آنها در شیخ جرا در قدس شرقی اشغالی جنایت جنگی است. این همان چیزی است که آپارتاید و آزار و شکنجه به نظر می رسد. مسئولین این جنایات علیه بشریت باید محاکمه و مجازات شوند.»
اخراج اجباری خانواده صالحیه و تخریب خانه شیخ جراح آنها در قدس شرقی اشغالی جنایت جنگی است. این همان چیزی است که آپارتاید و آزار و شکنجه به نظر می رسد. عاملان این جنایات علیه بشریت باید محاکمه و مجازات شوند@hrw https://t.co/XXZVpRVrG8
- سوفی مک نیل (@Sophiemcneill) 19 ژانویه 2022
در سال 1967، اسرائیل کرانه باختری و اورشلیم شرقی را از جمله مناطق دیگر ضمیمه کرد و از آن زمان بیش از 600000 اسرائیلی در آن ساکن شده اند. از سوی دیگر، فلسطینیها خواهان این سرزمینها برای یک کشور مستقل فلسطینی با پایتختی بیتالمقدس شرقی هستند. در اوایل سال 2016، شورای امنیت سازمان ملل از اسرائیل خواست تا شهرک سازی در سرزمین های اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی را به طور کامل به حالت تعلیق درآورد.
بیشتر در مورد موضوع - سفرای سابق اسرائیل در آفریقای جنوبی اسرائیل را به آپارتاید متهم می کنند
[ad_2]