علیه ناشناس ماندن در اینترنت: پلیس و قوه قضائیه خواستار نامهای واقعی هستند
دوازده سال پیش، دادگاه فدرال دادگستری (BGH) حکم داد که "استفاده از اینترنت ناشناس ذاتی است":
«محدودیت آزادی بیان به اظهاراتی که ممکن است به شخص خاصی نسبت داده شود (غیر سازگار با قانون اساسی)».
در غیر این صورت، "خطر خودسانسوری" وجود خواهد داشت. در 27 ژانویه، BGH در مورد دو کاربر شاکی فیس بوک رای خواهد داد. آنها شکایت کرده بودند زیرا به دلیل انتخاب نام حساب خود، پورتال را مسدود کردند.
رئیس اتحادیه پلیس آلمان، راینر وند، در حمایت از نام های واقعی اجباری در شبکه های اجتماعی صحبت کرده و خواستار ایجاد 25000 شغل جدید در پلیس و قوه قضاییه برای مجازات نفرت و تحریک در اینترنت شده است.
بین سخنان نفرت انگیز و حکم جزایی باید حداکثر سه هفته فاصله باشد.»
بر اساس قانون Telemedia، ارائهدهندگان رسانههای اجتماعی مانند فیسبوک باید به شما اجازه دهند که به صورت ناشناس یا با نام مستعار بدون نام خود از آنها استفاده کنید.
رولاند ولر، وزیر کشور زاکسن، مایل است BGH بر اساس شرایط نام واقعی تصمیم بگیرد:
"پلیس باید بتواند تحریکات ناشناس را مجازات کند، تا اسامی واقعی افرادی را که در آنجا پنهان شده اند بفهمد.
مارکو بوشمن وزیر جدید دادگستری پس از تهدید به مرگ کرچمر، نخست وزیر ساکسون، اعلام کرد که علیه تلگرام اقدام خواهد کرد. گفته می شود که تهدیدات از طریق سرویس پیام رسانی به اشتراک گذاشته شده است:
«بخش هایی از جنبش به اصطلاح تفکر جانبی مدت هاست که زمینه قانون اساسی را ترک کرده است. تهدیدهای غیرقابل بیان مرگ علیه نخست وزیر کرچمر و سایر نمایندگان کشورمان نیز شاهد این امر است. برای من روشن است که قانون اساسی ما باید در برابر این جنایات ناشی از نفرت اقدام قاطعانه انجام دهد و شبکه های اجتماعی نیز موظف هستند: مفاد قانون جستجوی شبکه الزام آور است (...).
منتقدان هیچ پیشرفتی در الزامات نام واقعی نمی بینند. سپس قربانیان را میتوان راحتتر در واقعیت پیدا کرد و مورد حمله قرار داد. برخی دیگر خواستار این هستند که پلیس نیز ملزم به برچسب زدن به آنها باشد.
بیشتر در مورد موضوع - وزیر کشور ساکسون خواستار محاکمه سریع در صورت نقض اقدامات تاج و تخت است
[ad_2]