قالیشویی پاسداران

قالیشویی پاسداران قالیشویی پاسداران | قالیشویی تخت طاووس به عامل بها مهربانی که داراست و میزان مرغوب بودن ب

توسط KETABKHOOOON در 22 بهمن 1400

قالیشویی پاسداران

قالیشویی پاسداران

قالیشویی پاسداران | قالیشویی تخت طاووس به عامل بها مهربانی که داراست و میزان مرغوب بودن بالای خدمات و گزینش بهترین نحوه شستشو و ترمیم انواع فرش ها و همچنین شستشوی مبلمان و خوشخواب ها توانسته است به عنوان بهترین قالیشویی در تهران شناخته شود.تمامی سرویس ها قابل ارائه در همین قالیشویی اصلی توجه به این‌که شستشوی فرشها همواره یکی از از دست اندرکاران حیاتی در محافظت و محافظت و افزایش ارتفاع عمرمفید فرش بوده،در غایت دقت انجام میشود. امروه با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی دیگر از طرز های مشقت بار دیرین به جهت شستشوی فرش ها در خانه ها استفاده نمیشود و این فعالیت در این قالیشویی اهمیت استعمال از اشکال خودرو آلات و دستگاههای مدرن و پیشرفته پایین لحاظ متخصصین و کارشناسان دقیق و کارآزموده ما انجام میگیرد.

راه های لکه برداری از فرش

 براي تشخيص فرش اکروليک از پروپلين: براي اينکار مي توانيد از دو انگشت خود به کار گیری کنيد. لاي فرش را گشوده کنيد و به نخهاي فرش نگاه کنيد. چنانچه نخ فرش تاب داشته باشد. مطمئن باشيد که کالا نخ فرش اکروليک است و درصورتیکه نخ فرش تاب نداشته باشد و نظیر پشم باشد فرآورده فرش پروپلين است. يعني درصد پلاستيک آن بالا است، هميشه سعي کنيد فرشي را تهيه کنيد که محصول آن اکروليک باشد.

 چند نکته در مورد فرش

ولاً هر دو روز يکبار فرشها را بايد جارو کنيد و هر هفته يکبار کيسه اي را که براي فرش گذاشته ايد خيس کنيد و تماما روي تمام قسمتهاي فرش بکشيد. تا درصورتیکه در اين هفته کثيف شده است، تميز شود و هر سال يکبار هم بايد فرشها راکاملاً بشوييد.

 اشياء سنگين روي فرش

چنانچه اشياء سنگيني را براي مدت طولاني روي فرش نهاده ايد و اکنون جاي اشياي سنگين گود افتاده هست نگران نباشيد اين نقص‌ را مي توانيد مهم بخار آب حل کنيد. به اين شکل که کتري را روي اجاق نهاده تا بجوش ايد و درحال حاضر بوسيله ي شيلنگ 1 متري بخار را به قسمت آیتم حیث برسانيد و سپس از آن برس بزنيد. پرز فرشها به حال اول خود بر مي گردند. --لکه ي شربت روي فرش-- درصورتیکه شربت روي فرش ريخت، در آغاز اهمیت قاشق شربتها را عده کنيد، سپس يک اسنفج را خيس کنيد و به محل گزینه حیث بکشيد. اينکار را مي توانيد یکسری بار تکرار کنيد. درصورتیکه ديديد که اهمیت اين کار لکه ي شربت تماماً ازبين نرفت، محلولي از الکل و سرکه به نسبت مساوي تهيه کنيد و روي لکه بکشيد، تا لکه تماما تميز شود. بعد از آن اهمیت اسفنج مرطوب مجدد جاي لکه را پاک کنيد.

آموزش روشهای غبارگیری فرش

غبارگیری 1.غبارگیری دستی -فرش‌های نوبافت: پهن کردن فرش روی شبکۀ توری فلزی و ضربه زدن حساس چوب به پشت فرش -فرش‌های قدیمی: غبارگیری دستی به جهت فرش‌های کهنه ممنوع است. به کار گیری از برس‌های نرم و کشیدن جاروبرقی (حفظ فاصلۀ مطلوب بین نوک مکنده مهم مرحله فرش) 2. غبارگیری ماشینی -دستگاه‌های قدیمی: با برس‌های منحصربه‌فرد باطن دستگاه پرز فرش شانه می‌گردد آنگاه به وسیلۀ محورهای استوانه‌ای اساسی نوارهای پلاستیکی یا برزنتی ضربات مکرّر به پشت فرش وارد می‌شود. -دستگاه‌های جدید: مشابه اتومبیل لباس‌شویی تبارک که غبار فرش را دارای حرکت دورانی خارج می‌کند. شستشو 1.شستشوی نقاط تیره و چرک الود فرش به وسیلۀ برس‌های تبارک دستگاه قالیشویی 2.رها کردن قالی باطن حوضچه‌های پهناور برای خارج شدن مواد شوینده 3.قرار دادن قالی داخل دستگاهی شبیه سانتریفوژ برای بیرون کردن آب 4. خشک کردن قالی در هوای آزاد یا این که در گرمخانه

 نکته‌های اساسی برای شستن قالی

 1.شستشو بر روی تراز سفت (مانند موزاییک یا سنگ) انجام شود. 2.از دوش‌های آب‌فشان به جهت خیس کردن فرش به کارگیری شود. 3.مواد شوینده می بایست خنثی باشد (محیط‌های اسیدی یا این که قلیایی شدید به فرش آسیب می‌رسانند). به کار گیری از پودرهای شوینده هم الیاف را خشک و شکننده می‌نماید و سبب پوسیدگی آن می‌شود. 4.به دلیل اثبات نبودن رنگ بعضی فرش‌ها، آنها را در حوضچه‌هایی کلیدی مواد منحصر قرار میدهند تا رنگ الیاف نسبتاً ثابت شود. 5.پس از به کار گیری از مواد سنتی برای شستشوی فرش باید آن را به دقت آبکشی کرد تا ناخالصی موجود در مواد اهمیت شکافت به پرز فرش منجر زخم آن نشود. 6.برای آب‌گیری در صورت نبودن دستگاه، به وسیلۀ برس یا این که پارو آبگیری کنید.(برای قالی‌های دیرین نباید فشار متعددی وارد کرد) 7.برای خشک نمودن فرش در هوای آزاد آن را کاملاً پهن کنید زیرا لوله کردن یا تا کردن منجر کیسی و به مرور پوسیدن آن نصیب می‌شود. 8.برای خشک نمودن فرش کلیدی رنگ غیرثابت آن را آویزان نکنید زیرا: الف.مقدار آب باقی باقیمانده به سمت ذیل حرکت کرده و رنگ‌های ناپایدار را هم حرکت می‌دهد. ب.به استدلال فشار بسیار به چلۀ فرش ممکن می باشد باعث پارگی آن شود. 9.پساب فرش پس از آبکشی می بایست تماما صاف و تمیز باشد. 10.در شکل قلیایی بودن فرش(استفادۀ زیاد از مواد قلیایی هنگام رنگرزی) می‌توان اهمیت اندکی آب و اسید 1 تا 2% آن را خنثی کرد. 11.برای دوری از رنگ‌پریدگی فرش پس از شستشوآن را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار ندهید. 12.از شوینده‌های موجود در خانه به جهت شستن فرش استفاده نکنید. در شکل دسترسی نداشتن به کارگاه قالیشویی استعمال از شامپوی کودکان مناسب‌تر است. 13.برای رنگ‌برداری می‌توان از هیدروسولفیت حساس غلظت زیر به کار گیری کرد. موادی مانند سودسوزآور، دوسود یا این که بقیه مواد قلیایی تأثیر نامطلوبی بر الیاف فرش گذاشته و از استحکام آن می‌کاهد

قالیشویی در الهیه

 :منبع washtehran.ir

 

آخرین مطالب