قهوه از برزیل: راهنمای دانستن همه چیز در مورد این قهوه

عاشق قهوه، شما به دنبال قهوه ای هستید که ذائقه شما را خوشحال کند.

منشا قهوه بر ویژگی های آن تأثیر می گذارد و شما به دنبال تنوعی هستید که از همان فنجان اول شما را به وجد بیاورد.

قهوه برزیل معیاری برای دوستداران قهوه است. آیا به قهوه برزیل علاقه مند هستید و می خواهید بیشتر بدانید؟

راهنمای ما را برای دانستن همه چیز در مورد این قهوه کشف کنید.

داستان او چیست؟

درختان قهوه به طور طبیعی در آمریکای جنوبی رشد نمی کنند. آنها فقط از قرن 18 در برزیل کشت می شدند. این گیاه به تنهایی وارد این قاره نشده است.

توسط یک گروهبان پرتغالی از گویان وارد شده است. اولین درخت قهوه که در برزیل شکوفا شد در صومعه ای نزدیک ریودوژانیرو رشد کرد. قبل از آن، برزیل عمدتاً نیشکر کشت می کرد.

با کاهش تولید، کشت قهوه نقش بیشتری در کشاورزی ایفا کرد. به تدریج فرهنگ قهوه در سراسر کشور گسترش یافت.

بنابراین برزیل اولین کشور تولید کننده قهوه و دومین مصرف کننده است.

انواع مختلف قهوه از برزیل

در برزیل، سه چهارم قهوه از گونه عربیکا و یک چهارم باقیمانده از نوع روبوستا می آید. مزارع قهوه در چندین منطقه برزیل وجود دارد.

آنهایی که در ارتفاعات بالاتر هستند عربیکا تولید می کنند، در حالی که مزارع در ارتفاعات پایین تر روبوستا تولید می کنند. برخی از مزارع در مناطقی هستند که هر دو گونه را می توان تولید کرد.

این امر باعث ایجاد مخلوطی از این دو نوع می شود. انواع مختلفی از قهوه در دو گونه موجود وجود دارد. در برزیل، عمدتاً چهار گونه قهوه عربیکا وجود دارد: تایپیکا، بوربون، کاتورا و ماراگوژیپ.

از سوی دیگر، عمدتاً یک نوع از روبوستا وجود دارد: کونیلون.

او به قدری خوب بود که در دهه 1920، برزیل حدود 80 درصد قهوه مصرف شده در سراسر جهان را تولید می کرد. در حال حاضر حدود یک سوم قهوه مصرفی در جهان در برزیل تولید می شود.

در برزیل، سه چهارم قهوه از گونه عربیکا و یک چهارم باقیمانده از نوع روبوستا می آید. مزارع قهوه در چندین منطقه برزیل وجود دارد.

آنهایی که در ارتفاعات بالاتر هستند عربیکا تولید می کنند، در حالی که مزارع در ارتفاعات پایین تر روبوستا تولید می کنند. برخی از مزارع در مناطقی هستند که هر دو گونه را می توان تولید کرد.

این امر باعث ایجاد مخلوطی از این دو نوع می شود. انواع مختلفی از قهوه در دو گونه موجود وجود دارد. در برزیل، عمدتاً چهار گونه قهوه عربیکا وجود دارد: تایپیکا، بوربون، کاتورا و ماراگوژیپ.

از سوی دیگر، عمدتاً یک نوع از روبوستا وجود دارد: کونیلون.

ویژگی های طعمی قهوه برزیلی

قهوه برزیل به دور از یکنواختی است. عوامل مختلفی بر طعم قهوه تأثیر می‌گذارند: تنوع قهوه، منطقه تولید، اندازه عملیات و تکنیک‌های مورد استفاده برای برداشت و آماده‌سازی دانه‌های قهوه.

انواع عربیکا طیف بسیار گسترده ای از طعم ها را ارائه می دهد. بسته به خاکی که این گونه در آن رشد می کند تفاوت طعم واقعی وجود دارد. گونه عربیکا به دلیل ظرافت طعم آن بسیار مورد استقبال قرار می گیرد.

از طرف دیگر، گونه روبوستا دارای طعمی نسبتاً قوی است که با نت های فندق همراه است. بیشتر اوقات، روبوستا برای مخلوط کردن با عربیکا در نظر گرفته شده است.

به طور کلی قهوه برزیل سبک و خامه ای است، اسیدیته بسیار کمی دارد، اما همچنین بسیار معطر است. بنابراین می توانید در این قهوه نت هایی از بادام، کاکائو، پرالین یا حتی کارامل پیدا کنید.

قهوه چگونه برداشت می شود؟

گیلاس قهوه را می توان به صورت مکانیکی یا دستی برداشت کرد. روش دستی "چینگ" نامیده می شود و بسیار وقت گیر است.

در برزیل، روش "برهنه کردن"، یعنی مکانیکی، غالب است. میوه ها از طریق الک برداشت می شوند.

چگونه درمان می شود؟

میوه هایی که بالغ می شوند شبیه گیلاس هس  تند. دانه های این میوه دانه های قهوه است. تهیه قهوه شامل جدا کردن دانه ها از تفاله گیلاس است.

روش های مختلف تصفیه بسته به کاشت استفاده می شود. اپراتورها از فرآیند خشک، نیمه مرطوب و فرآیند مرطوب استفاده می کنند.

فرآوری خشک قهوه

با روش به اصطلاح خشک، میوه ها را قبل از جداسازی خشک می کنند. آلبالوها به مدت 4 هفته در معرض نور خورشید قرار می گیرند تا خشک شوند.

در طول خشک شدن، میوه ها باید به طور مرتب برگردانده شوند تا به طور یکنواخت خشک شوند. تنها پس از اتمام این مرحله است که می توان دانه ها را از گیلاس استخراج کرد.

فرآوری مرطوب قهوه

پردازش مرطوب اجازه می دهد تا خواص قهوه بهتر حفظ شود. اما این فرآیند به ماشین های بیشتری نیز نیاز دارد.

مغزها در مدت کوتاهی پس از چیدن از بقیه میوه ها در دستگاه خمیرسازی اختصاصی جدا می شوند. برای جدا کردن دانه ها از بقیه میوه ها، تولیدکنندگان از غربال های ارتعاشی و سپس حوضچه های شستشو استفاده می کنند.

پس از اتمام این مرحله، دانه ها در مخازن تخمیر قرار می گیرند تا پوششی که روی دانه ها را می پوشاند، جدا شود. سپس دانه های قهوه شسته و سپس خشک می شوند.

اغلب آنها در خشک کن های مکانیکی خشک می شوند که به آنها اجازه می دهد تا به سرعت در مقادیر زیاد خشک شوند. پردازش مرطوب اغلب برای عربیکا از روبوستا استفاده می شود.

بهترین برندهای قهوه برزیل

برای استفاده حداکثری از طعم و مزه قهوه برزیلی، به شما توصیه می کنیم آن را به شکل دانه انتخاب کنید.

با توجه به Graine-de-cafe، بهترین مارک های قهوه در برزیل عبارتند از: Ethiquable، Lobodis، Origeens، Nespresso، Jacques Vabre، Méo، Reck و Presto.

چگونه قهوه خود را انتخاب کنیم؟

بسته به سلیقه شما، ترجیحات شما ممکن است بیشتر عربیکا یا روبوستا باشد. سپس با توجه به محل تولید است که می توانید قهوه های مختلف را بهتر تشخیص دهید.

اگر به قهوه های قوی و دلچسب علاقه دارید، به شما توصیه می کنیم قهوه پارانا را انتخاب کنید. از طرف دیگر، اگر قهوه‌های ملایم‌تری را ترجیح می‌دهید، باید قهوه «سانتوس» را انتخاب کنید که به عنوان بهترین قهوه برزیلی نیز شناخته می‌شود.

چگونه قهوه خود را به درستی آماده کنیم؟

به عنوان یک عاشق قهوه می‌دانید که در کنار انتخاب قهوه، مرحله آماده‌سازی نیز بسیار مهم است تا بتوانید از یک فنجان قهوه عالی لذت ببرید.

در حالت ایده آل، شما باید قهوه خود را درست قبل از دم کردن آسیاب کنید. در حال حاضر قهوه های بسیار خوبی از قبل آسیاب شده وجود دارد، اما آنها باید در شرایط بسیار سخت نگهداری شوند تا تمام عطرهایشان حفظ شود.

برای تهیه قهوه خود باید از آب چشمه یا همان آب تصفیه شده استفاده کنید. اگر از آب با کلر یا سنگ آهک بیش از حد استفاده کنید، می تواند طعم قهوه شما را مخدوش کند.

سپس، بسته به قهوه ساز خود، به شما توصیه می کنیم دستورالعمل استفاده را دنبال کنید. قهوه سازي كه بيشترين عطر را منتشر مي كند، فرنچ پرس است.

ما به شما توصیه می کنیم قبل از پایین آوردن پیستون، قهوه خود را بین دو تا چهار دقیقه در آب داغ بگذارید.

برای عاشقان قهوه

تنوع قهوه برزیل برای همه دوستداران قهوه جذاب است. منشاهای مختلف رایحه های بسیار متنوعی ارائه می دهند، به ناچار برخی را به سلیقه خود خواهید یافت.

قبل از انتخاب خود از طعم چندین نوع قهوه برزیلی شک نکنید. پس از اینکه قهوه خود را به خوبی انتخاب کردید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک فنجان را با دقت آماده کنید و از آن لذت ببرید.