پکن از ایالات متحده می خواهد به تماس های رسمی با تایوان پایان دهد - RT DE
اگرچه ایالات متحده در مورد اصل چین صحبت می کند، اما در حال گسترش تماس های خود با تایوان است که طبق قوانین بین المللی بخشی از چین است. پکن این را مداخله در امور داخلی چین می داند و به اهداف ژئوپلیتیکی مشکوک است.
جمهوری خلق چین از ایالات متحده خواسته است تا گفتگوهای اقتصادی با تایوان را متوقف کند. پکن گفته است که تلاش های مقامات تایوان برای بی ثبات کردن آن محکوم به شکست است. این را ژائو لیجیانگ، سخنگوی وزارت خارجه چین روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد. وی تاکید کرد:
چین به شدت ناراضی است و به شدت به این موضوع اعتراض می کند. ایالات متحده باید به تعهدات خود عمل کند و فوراً تمام تماس های رسمی با تایوان را پایان دهد. تضعیف روابط با سرزمین اصلی چین محکوم به شکست است."
به گفته ژائو، واشنگتن باید از تماس رسمی با تایپه اجتناب کند. وی افزود: «هیچ دلیلی برای ارسال سیگنال های اشتباه به جدایی طلبان تایوانی وجود ندارد».
وزارت خارجه آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که نمایندگان ایالات متحده و تایوان دور دوم "مشارکت برای شکوفایی اقتصادی" خود را برگزار می کنند. بر اساس این اطلاعیه رسمی، "زنجیره های تامین پایدار، مبارزه با اجبار اقتصادی، ترویج اقتصاد دیجیتال، تقویت امنیت شبکه 5G و ارتقای همکاری در تعدادی از حوزه های علمی و فناوری" مورد بحث قرار گرفته است.
ژائو در خصوص نشست موسوم به دموکراسی که در حال حاضر توسط ایالات متحده با تایوان برگزار می شود، از ایالات متحده خواست که به اصل چین واحد پایبند باشد. پکن گفته است که ایالات متحده باید ارائه سکوها یا حمایت از نیروهای جدایی طلب تایوانی را متوقف کند. دموکراسی نیز برای همه مردم یک ارزش است و نباید در انحصار برخی کشورها باشد. این اجلاس تنها پوششی برای دستیابی به اهداف استراتژیک آمریکا، برای سرکوب کشورهای دیگر و برای تجزیه جهان است. ژائو واشنگتن را به دنبال کردن یک "سیاست بلوک" متهم کرد.
به عنوان بخشی از سیاست چین، جمهوری خلق چین تایوان را به عنوان یک استان چین میبیند. این نیز نظر غالب در قوانین بین المللی است. ایالات متحده به طور رسمی در دهه 1970 به این اصل متعهد شد - همانطور که رهبری تایوان در اوایل دهه 1990 انجام داد. با این حال، در تفسیر دقیق اصل چین واحد تفاوت هایی وجود دارد.
تایوان برای قرن ها بخشی از امپراتوری چین بوده است. پس از شکست در جنگ داخلی چین، ملی گرایان تحت فرمان چیانگ کای شک در سال 1949 به جزیره تایوان عقب نشینی کردند و در آنجا "جمهوری چین" مستقل را اعلام کردند.
بیشتر در مورد موضوع تایوان جنگنده های آمریکایی به ارزش بیش از 4 میلیارد دلار را به فضا پرتاب می کند
[ad_2]