همه چیز در مورد راه اندازی رستوران
راه اندازی رستوران مانند هر کسب و کار دیگری به تخصص و مهارت کافی نیاز دارد. اگر فرد ایدهپردازی هستید و یا قصد دارید سرمایهی خود را در جایی ببرید که به سود بالا برسد، راهاندازی رستوران گزینهی مناسبی برای شماست. البته به شرط اینکه نکات مهم در این پروژه را به خوبی رعایت کنید. قبل از هر چیز برآورد هزینه ساخت رستوران اهمیت دارد. از سوی دیگر انتخاب تیم مؤسس هم در این رابطه مؤثر هستند.
انتخاب تیم مؤسس رستوران
اکنون که شرکت های راه اندازی رستوران زیاده شدهاند و در هر شهری میتوانید یکی از این تیمها را پیدا کنید، انتخاب یک تیم حرفهای کار سختی نیست. بهترین شرکتهای مؤسس رستوران باید دارای تیم متخصص، مجرب و دارای نمونه کارهای موفق باشند. قبل از اینکه بخواهید با آنها قرارداد همکاری امضا کنید، ابتدا باید از کارهای قبلی و نحوهی عملکردشان مطمئن شوید.
در بین اعضاء تیم باید هماهنگی باشد. برای مثال یک طراح دکوراسیون و تهیهکنندهی تجهیزات رستوران باید با هم هماهنگ عمل کنند. شما تنها نقش تأمینکنندهی سرمایه را بر عهده دارید. این تیم مؤسس است که سرمایهی شما را به اجرا میگذارد. از سوی دیگر شما را در جریان تمامی امور قرار میدهد.
تهیه تجهیزات لوکس برای رستوران
یکی از تکنیکهای جذب مشتری و موفقیت رستوران، تهیهی تجهیزات و دستگاههای پیشرفته برای رستوران است. هر چقدر در این زمینه سرمایهگذاری بیشتری کنید، قطعاً در نتیجهی نهایی و افزایش درآمد رستوران تاثیرگذار است. تیم راهاندازی رستوران در این زمینه میتواند مشاورههای زیادی را به شما ارائه دهد.
این تیم با بررسی مدرنترین رستورانهای دنیا، قطعاً از تجهیزات و امکانات آنها اطلاعات به روز دارد. از جملهی تجهیزات مورد نیاز برای رستورانداری میتوان به وسایل پخت و پز، ظروف غذاخوری، میز و صندلی، دستگاههای برودتی، سیستم صوتی، سیستم گرمایشی و …. اشاره کرد.
برای مثال رستوران در فصل گرم و سرد سال به انرژی گرمایی و برودتی نیاز دارد. سیستم صوتی نیز برای پخش موسقی در فضای سالن غذاخوری رستوران ضرورت دارد و به آن بهای بیشتری میدهد.
رستوران ساز از ابتدای شکلگیری ایده برای سرمایهگذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما میماند.